20. априла 2019.
РАДНА ПОСЕТА ХРВАТСКОЈ

Делегација Савеза за рекреацију и фитнес Србије у којој су били Драган Томашевић и Милош Бунић боравила је 20. априла у радној посети Хрватској. Са Рефитом Камберовићем, генералним менаџером Немачке фитнес асоцијације ДССВ разговарано је о предстојећој манифестацији  DSSV Eventкоја ће се одржати од 3. до 5. октобра у Београду и окупиће више од сто пословних људи из немачке фитнес бранше. Поред тога било је речи и о IXЕвропском фитнес конгресу, као и о учешћу немачких компанија на сајму фитнеса, велнеса и здравља Белфис 2019 - највећем догађају овог типа у региону.
Овом приликом делегација СРФС је посетила и Центар за рекреацију и рехабилитацију Фитнес оф у Самобору и са Вањом Рађеновићем Фијаном, фитнес консултантом и власником овог реномираног клуба разговарала о учешћу на предстојећем сајму. Разговори су текли у два смера: у смеру повећања броја посетилаца из Хрватске који би посетили Београд и сајам Белфис, као и о компанијама које би се појавиле у излагачком сегменту ове манифестације.
Са Вањом Рађеновићем који је био предавач на VIIIЕвропском фитнес конгресу у Београду, разговарано је и о јачању регионалне сарадње у области фитнеса.

spiner

  • fotka
  • fotka
 

 

 
 
 
СФРБ
 
 
СРФВ
 
 
Јавне набавке
 
 

Чланови

Подржани од стране

Спонзори Савеза

Пријатељи Савеза