19. априла 2019.
НЕБОЈША СТОЈАНОСКИ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРФС

Небојша Стојаноски, досадашњи председник Савеза за рекреацију и фитнес Србије једногласно је изабран за председника СРФС у новом четворогодишњем мандату.
Поред избора председника на XIII Скупштини Савеза за рекреацију и фитнес Србије која је одржана 19. априла у свечаној Сали Дома ученика Патријарх Павле у Београду изабрано је и ново руководство које ће бити на челу ове организације. За потпредседника је изабран Владимир Јоксимовић из фитнес клуба Athletics gym, а за чланове Управног одбора Марко Кочовић из Спортске академије Кочовић, Мирослав Радовановић МУП, Славен Радонић ССАБ, Огњен Радић из компаније Фит Пас и Милена Берић, председница Атлетског клуба “Running”. Овом приликом изабран је и Надзорни одбор у саставу: адвокат Марко Благотић као председник, Владимир Бошковић и Владимир Камперелић.
На скупштини су једногласно усвојени и Извештај о раду, Финансијски извештај, Извештај Надзорног одбора, као и Годишњи програм. Било је речи и о учешћу клубова у акцији Министарства унутрашњих послова – Картица погодности.

spiner

  • fotka
  • fotka
  • fotka
 

 

 
 
 
СФРБ
 
 
СРФВ
 
 
Јавне набавке
 
 

Чланови

Подржани од стране

Спонзори Савеза

Пријатељи Савеза