TNT Gym - Ниш
Фитнес центар

  • Жарка Зрењанина 40
  • 062 895 8607
  • tntgymfitness@yahoo.com

Прoграми

Индивидуални тренинзи, слободно вежбање, TRX, зумба, аеробик, стони тенис