17. јула 2014.
Обaвeштење: НАПЛАТА ПРАВА

сфрс
У складу са закључцима са VII редовне скупштине Савеза за рекреацију и фитнес Србије, обавештавамо вас да савез наставља са радом на регулисању и уређењу односа клубова са организацијама Сокој−Оргaнизација музичких аутора Србије, ОФПС−Организација произвођача фонограма Србије и ПИ−Организација за колективно остваривање права интерпретатора.

Обавештавамо вас да се сагласно члану 156 ст. 5 и 6 Закона о ауторскoм и сродним правима (,,Сл.Гласник РС бр.104/2009, 99/2011 i 119/2012) накнада за јавно саопштавање музичких дела, као самостална накнада аутора музичких дела и обједињена, јединствена накнада интерпретатора и произвођача фонограма за јавно саопштавање интерпретација и фонограма, од 01. јануара 2014. године прикупља кроз механизам једне уплатнице достављене корисницима.

У наредном периоду настављамо рад на промени тарифне групе у коју су сврстани фитнес клубови, као и на обезбеђивању попуста за клубове чланове СРФС. На линку испод можете погледати допис који је савезу тим поводом упућен из Сокоја.

Погледај документ

 

 

 
 
 
СФРБ
 
 
СРФВ
 
 
Јавне набавке
 
 

Чланови

Подржани од стране

Спонзори Савеза

Пријатељи Савеза