BE ACTIVE DAY CAMPAIGN WORKSHOP

1683288297198

BE ACTIVE DAY CAMPAIGN WORKSHOP

У име Савеза за рекреацију и фитнес Србије Милош Бунић је присуствовао радионици поводом кампање за #BEACTIVE DAY која је 27. и 28. априла одржана у Будимпешти. Организатор ове радионице била је асоцијација Активна Европа (Europe Active), а поред представника ове организације радионици су присуствовали и представници удружења из Србије, Француске, Летоније, Португала, Румуније, Северне Македоније, Чешке и Грчке.

Кампања #BEACTIVE DAY је део Европске недеље спорта Европске комисије и осмишљена је да се позабави питањем неактивности кроз основну поруку #BEACTIVE.

#BEACTIVE DAY је кампања физичке активности која слави забаву у фитнесу и физичкој активности и састоји се од БЕСПЛАТНИХ догађаја и активности које се одвијају у фитнес и спортским центрима, парковима, улицама, школама, универзитетима и радним местима, док људи прихватају да буду физички активни током дана. #BEACTIVE DAY је важан као инспирација за људе да се мало више крећу и боље разумеју предности активног начина живота. Концепт #BEACTIVE DAY је заснован на националним кампањама за фитнес дан које су успешно развијене у многим европским земљама и показује да је то права формула за успех.

#BEACTIVE DAY 2023 биће одржан 23. септембра.