Фит спот

Фит спот је регионални скуп струке и свих оних који желе да се едукују, рекреирају, друже и забаве. Јединствени догађај који се одржава у прелепом планинском миљеу, у оквиру кога вас очекује стручни скуп на којем ће се обрађивати фитнес теме са аспекта науке, практичне примене и менаџмента у фитнесу као и бројни спортско-рекреативни садржаји и активације.

На Фит спот конгресу вас очекују:

Стручна предавања
Стручни скуп који окупља кључне чиниоце фитнес бранше у Србији, са циљем да пружи адекватне едукације из области менаџмента и тренинга, као и да омогући упознавање и склапање партнерстава са људима из света фитнеса. Предавачи у оквиру едукативног дела пружиће вам професионалне смернице које ћете моћи користити за лични развој, као и развој фитнес клуба.

Тим билдинг активности
Игре које граде тимски дух, турнири у фудбалу, баскету, стоном тенису, одбојци, хајкинг, орјентиринг… Било да су индивидуално орјентисани или пак љубитељи тимских игара и духа, сви учесници ће моћи ће да се опробају у великом броју спортско-рекреативних активности.

Радионице и спа оаза

За све учеснике припремљене су и бројне радионице. Од програма за душу и тело – као што су пилатес и бодy арт, преко групних фитнес програма, до функционалних тренинга за све оне који желе да осете јаку енергију и чвсту снагу. А за све оне жељне опуштања, учесницима су на располагању сви садржаји спа центра.

Две вечерње забаве

Богат вечерњи програм са бројним изенађењима и добром забавом.