BE ACTIVE DAY CONFERENCE

1705482958861

BE ACTIVE DAY CONFERENCE

Милош Бунић је као представник Савеза за рекреацију и фитнес Србије присуствовао завршној конференцији поводом пројекта #BeActive Day која је одржана 07. и 08. децембра у Бриселу. Конференцији су присуствовали представници партнерских земаља, као и представници Europe Active и Европске комисије. Овом приликом представљени су резултати и активности СРФС на реализацији овог догађаја у Србији.

#BeActive Day је европска кампања, настала као иницијатива фитнес и сектора физичке активности организована од стране Europe Active и партнерских националних асоцијација. Кампања наглашава значај редовне физичке активности путем организовања мноштва разноврсних бесплатних догађаја и активности широм континента. Ове године одржано је 5.524 догађаја који су окупили 444.289 учесника у 24 земље.

Овом приликом одржан је и састанак представника националних асоцијација на којем су размењена искуства о стању фитнеса и рекреације у земљама чланицама са посебним освртом на проблеме пореза, дигитализације и здравствених питања.