БЕЛФИС – САЈАМ ФИТНЕСА, ВЕЛНЕСА И ЗДРАВЉА

01-IN-BELFIS-2022

БЕЛФИС – САЈАМ ФИТНЕСА, ВЕЛНЕСА И ЗДРАВЉА

У Београду ће, 14. и 15. октобра 2022. године бити одржан највећи регионални сајам фитнеса, велнеса и здравља – БЕЛФИС.

На 3.000 м² сајамског простора окупиће се више од 50 излагача из Србије, Немачке, Хрватске, Словеније, Италије који ће представити новитете из сфере спортске опреме, справа за вежбање, реквизита, суплементације, здраве исхране…

Очекује се више од 10.000 посетилаца из региона који ће имати прилику да током два дана трајања сајма осете и доживе позитивну енергију БЕЛФИС-а. Различити програми и садржаји реализоваће се кроз више од 40 радионица, мастер класова, стручних предавања и дешавања у шест различитих зона.

Такмичења, Ревије, Тестирања, Полигон за функционални тренинг, Радионице, као и презентације нових светских фитнес трендова на главној бини окупиће најеминентније презентере, реномирана домаћа али и светска имена из света фитнеса.
Саставни део сајма биће и XII Европски фитнес конгрес који ће окупити бројне предаваче из земље и иностранства и представити најновије трендове и актуелности из фитнес бранше. Део едукативног сегмент ана овогодишњем БЕЛФИС-у биће и Други форум “Туризам и фитнес” који ће истраживати везе фитнеса и хотелијерства и туризма уопште.

Захваљујући организатору – Савезу за рекреацију и фитнес Србије, покровитељству Министарства омладине и спорта и Секретаријата за спорт и омладину Београда, као и компанијама и појединцима који су препознали значај БЕЛФИС – а, Београд ће овог октобра, још једном постати регионална престоница фитнеса.