БЕЛФИС – ВЕЖБАЊЕ И ТРЕНИНГ – НОВА РЕАЛНОСТ

BELFIS-2021-IN-i-FB

БЕЛФИС – ВЕЖБАЊЕ И ТРЕНИНГ – НОВА РЕАЛНОСТ

У организацији Савеза за рекреацију и фитнес Србије и Сајма фитнеса, велнеса и здравља Белфис у хали 4 Београдског сајма, 15. и 16. октобра одржаће се манифестација БЕЛФИС под слоганом ВЕЖБАЊЕ И ТРЕНИНГ – НОВА РЕАЛНОСТ.

Предавања, радионице, трка, излагачки део у коме ће бити представљени новитети из света фитнеса, део су жеље организатора да у овим специфичним околностима по целу браншу, уз поштовање свих прописаних мера, пружи подршку читавој фитнес индустрији.

Петак, 15. октобра је резервисан за XИ Европски фитнесс конгрес који ће окупити бројне предаваче и представити најновије трендове и актуелности из фитнес бранше.

Субота, 16. октобра, је поред предавања реномираних стручњака, предвиђена и за Трку “Бусинесс миле”, која се по други пут одржава у оквиру новог концепта ове манифестације.

Паралелно са едукативним делом ове манифестације, биће одржан и практични део са радионицама, а компаније партнери Савеза за рекреацију и фитнес Србије, у излагачком делу представиће неке од актуелних производа и програма.
Захваљујући организатору – Савезу за рекреацију и фитнес Србије, покровитељству Министарства омладине и спорта и Секретаријата за спорт и омладину Београда, као и компанијама и појединцима који су препознали значај БЕЛФИС – а, Београд ће овог октобра, још једном постати регионална престоница фитнеса.

Због ограниченог броја места пријаве су обавезне.

Пријаве на мејл office@srfs.org.rs

Ценовник:

Котизација по учеснику је 5.000 дин. Уплатом котизације полазник стиче право да присуствује на радионицама, свим предавањима оба дана Белфис-а, добија материјал са конгреса, могућност да учествује на трци Бусинесс миле, послужење, кафу и освежење током пауза, као и сертификат о учешћу на конгресу. За клубове који су измирили чланарину за претходну и текућу годину, једна котизација је гратис.

Начин уплате:

Уплату извршити на жиро рачун Савеза за рекреацију и фитнес Србије 200-2424780101868-37, сврха уплате Котизација за конгрес, прималац Савез за рекреацију и фитнес Србије.
Ускоро опширније о програму и свим детаљима ове манифестације.