BUSINESS MILE

IN-Business-mile

BUSINESS MILE

Трећа по реду трка “Business mile”, као новитет у оквиру сајма фитнеса, велнеса и здравља БЕЛФИС, биће одржана у суботу 15. октобра 2022. на отвореном делу Београдског сајма (старт са платоа поред хале 5).

Уз купљену улазницу за сајам фитнеса, велнеса и здравља БЕЛФИС трка је бесплатна за све учеснике.

Старт трке за одрасле предвиђен је за 15 часова, док ће дечија трка стартовати у 14:30ч. Како јој назив говори – дужина трасе за одрасле је 1600м, а најмлађи учесници ће се такмичити на дужини од 400м.

Пријаве преко линка на сајту www.trka.rs

Стартни пакет садржи: торбицу, мајицу са трка СРФС, стартни број, медаљу, као и поклоне спонзора Савеза за рекреацију и фитнес Србије и сајма Белфис. Најбрже тркаче у мушкој и женској категорији очекују вредне награде, а све учеснике непоновљиво искуство на овој јединственој миљи.

Преузимање стартних пакета биће могуће на штанду Савеза за рекреацију и фитнес Србије у хали 5 Београдског сајма у петак у периоду од 10:00х до 18:00х и у суботу, на дан трке у периоду од 10:00ч до 14:00ч.

Улазнице за сајам БЕЛФИС можете купити на продајним местима Ticket line (Нови Београд: Приземље ТЦ Нови Меркатор и Вождовац: Стадион шопинг центар) као и на самом сајму током догађаја.

Захваљујући организатору сајма Савезу за рекреацију и фитнес Србије, покровитељству Министарства омладине и спорта и Секретаријата за спорт и омладину Београда, као и компанијама и појединцима који су препознали значај БЕЛФИС – а, Београд ће и овог октобра, још једном постати регионална престоница фитнеса и рекреације.