BUSINESS MILE

IMG-516a0ac24dcabaa22bba2aca8bfcf643-V

BUSINESS MILE

Друга по реду трка “Business mile”, као новитет у оквиру сајма фитнеса, велнеса и здравља БЕЛФИС, биће одржана у суботу 16. октобра 2021. на отвореном делу Београдског сајма.

Трка је бесплатна за све учеснике Европског фитнес конгреса који се одржава у оквиру овогодишењег БЕЛФИС-a.

Старт трке за одрасле предвиђен је за 12 часова, док ће дечија трка стартовати у 11:30ч. Како јој назив говори – дужина трасе за одрасле је 1600м, а најмлађи учесници ће се такмичити на дужини од 400м.

Пријаве преко линка на сајту Run Trace https://runtrace.net/#businessmile2021

Стартни пакет садржи: торбицу, мајицу са трка СРФС, стартни број, медаљу, као и поклоне спонзора Савеза за рекреацију и фитнес Србије и сајма Белфис. Најбрже тркаче у мушкој и женској категорији очекују вредне награде, а све учеснике непоновљиво искуство на овој јединственој миљи.

Преузимање стартних пакета биће могуће у периоду од 09:30ч до 11:00ч на БГ сајму на дан трке.

Регуларну котизацију за трку у износу од 500,00 динара могуће је уплатити на рачун СРФС 190-0000000023860-90 АЛТА БАНКА. Сврха уплате: Котизација за трку BUSINESS MILE – ИМЕ И ПРЕЗИМЕ УЧЕСНИКА.

“Business mile” уз предавања, радионице и конгрес део су жеље организатора сајма Белфис да у овим специфичним околностима за све нас, уз поштовање свих прописаних мера, пружи подршку целој фитнес и рекреативној заједници.

Захваљујући организатору сајма Савезу за рекреацију и фитнес Србије, покровитељству Министарства омладине и спорта и Секретаријата за спорт и омладину Београда, као и компанијама и појединцима који су препознали значај БЕЛФИС – а, Београд ће и овог октобра, још једном постати регионална престоница фитнеса и рекреације.