ДАНИ ЛЕПОТЕ И ФИТНЕСА

76559877

ДАНИ ЛЕПОТЕ И ФИТНЕСА

Савез за рекреацију и фитнес Србије учествовао је на сајму Дани лепоте и фитнеса који је, од 09. до 11. марта, одржан на Загребачком велесајму. Током три сајамска дана СРФС је на свом штанду представио бројне програме и манифестације који су у плану за 2018. годину. Посебну пажњу хрватске фитнес јавности изазвао је Сајам фитнеса, велнеса и здравља Белфис 2018, који ће бити одржан од 12. до 14. октобра у хали 3 Београдског сајма. Посетиоци су могли да се упознају са новим издањима Fitness Management International, службеног гласила СРФС, као и да измере свој фитнес статус на Cardioscan апарату за здравствено тестирање рекреативаца.
Међу представницима Србије на овогодишњим Данима лепоте и фитнеса била је и Тамара Ратковић, председница Комисије СРФС за пилатес и body&mind програме која је учествовала на конференцији Fit to learn и на њој представилаBodyArt Pure.
Fit to learn
Овогодишња конференција Fit to learn кроз свој једнодневни програм представила је реномирана фитнес имена, нове технике и методе вежбања за све оне жељне едукације, развоја знања и вештина.
Своја знања полазници су могли да обогате бројним презентацијама и мастерцласс семинарима из фитнесс света, а отвориле су се и увек актуалне теме здраве исхране, тренинга за врхунске спортисте и важности бављења физичком активношћу код деце.

Поред Тамаре Ратковић на конференцији су учествовали и Марко Чрљенец (Back to basic), Мирна Фајдетић (Complete cardio), Ана Матејак (Unlimit your workout), Маријан Краљевић (Hustle and Muscle) и Асја Петерсен (Focus Point training).
Fit for kids
Љубав према спорту и здравом начину живота потребно је развијати од ране доби. У складу са овим сајам је значајан део програма посветио најмлађима. Уз различите креативне и едукативне радионице за децу и кутак за родитељска питања истичемо два округла стола: Видео игре и деца и Утицај медија на децу.
Дани лепоте и фитнеса водећи су догађај у Хрватској за професионалце и заљубљенике у индустрију лепоте и фитнеса. Посвећен је професионалцима, live демонстрацијама производа и услуга, едукацији, иновацијама на тржишту и представља изврсну платформу за beautywellness, фитнес, hairstyle и fashion индустрију.