ДЕЛЕГАЦИЈА СРФС НА САЈМУ ФИБО

75136370

ДЕЛЕГАЦИЈА СРФС НА САЈМУ ФИБО

Делегација српске фитнес бранше на челу са генералним секретаром Савеза за рекреацију и фитнес Србије Драганом Томашевићем посетила је сајам ФИБО који је одржан у Келну, Немачка од  12. до 15. априла.
Поред упознавања са актуелностима из фитнес индустрије, ова посета је искоришћена за састанке са партнерима СРФС из  Немачке фитнес асоцијације (DSSV), Међународне асоцијације здравствених, рекет и спортских центара  – IHRSA, представницима магазина Fitness Management International. Одржани су и бројни састанци са представницима немачке фитнес индустрије са којима је било речи о учешћу на предстојећем сајму фитнеса, велнеса и здравља Белфис.
Из године у годину све је више представника Србије на овом престижном сајму. Поред  делегације савеза у којој су били представници клубова Империал, Athletics gym, Саруна, Титан фитнес, Тонус, Fitness&therapy center, као и Саша Плећевић, познатији као dr Feelgood, на сајму су били присутни и представници бројних компанија из Србије попут Pro wellness, ATP sport, DD Wellness solutions, Fit tradeBody line, Рекреација и друге.