ДЕЛЕГАЦИЈА СРФС У ПОСЕТИ ОРГАНИЗАЦИЈИ АКТИВНА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

1686293958998

ДЕЛЕГАЦИЈА СРФС У ПОСЕТИ ОРГАНИЗАЦИЈИ АКТИВНА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Генерални секретар Савеза за рекреацију и фитнес Србије Драган Томашевић и Милош Бунић, председник СРФБ боравили су 7. и 8. јуна у Скопљу (Северна Македонија) у радној посети организацији Активна Северна Македонија (North Macedonia Active) током које су се срели са председником ове организације Јосифом Дамјановим и потпредседницом Магдаленом Спасовском.

На састанцима је било речи о продубљивању сарадње између ових организација, о посети делегације македонског фитнеса сајму фитнеса, велнеса и здравља Белфис, као и о представљању активности ове асоцијације у магазину Fitness Management International, а договорено је и учешће СРФС на Be Active Expo – у у Скопљу.

Разговорано је и о формирању балканске фитнес асоцијације имајући у виду сарадњу ових пријатељских држава у оквиру Опен Балкан иницијативе. Неизоставна тема било је и стање фитнеса и рекреације у Србији и Северној Македонији, а о вај сусрет био је и својеврсни пертнерски састанак с обзиром да ће обе организације у септембру ове године организовати Be Active Day, пројекат под покровитељством Европске комисије.