ДИГИТАЛИЗАЦИЈА У ФИТНЕСУ

1714834641908

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА У ФИТНЕСУ

Дигитализација рапидно и дубински трансформише све области нашег друштва и у том смислу, ни фитнес и рекреација нису изузетак. Имајући то у виду Савез за рекреацију и фитнес Србије је посветио још један семинар овом феномену савременог друштва.

Једна од карактеристика дигиталног друштва је и персонализација. Славен Поповић,  Technogym мастер тренер и едукатор и Марко Белојевић  излагали су на тему „Дигитални екосистем – персонализовано велнес искуство“ у којем су говорили о дигиталним елементима које ова компанија користи (Technogym App, CRM, опрема…) како  би својим клијентима пружили потпуно персонализовано искуство без обзира где се они налазе.

Неизоставан део дигиталног друштва је и област друштвених мрежа. Зорка Ристић, јога инструктор и фитнес инфлуенсер, оснивач најпосећенијег YouTube канала посвећеног јоги на Балкану- Само Јога- изнела је своје искуство са социјалним медијима. „Шта бих волела да сам знала, пре него што сам се одлучила за дигитализацију?“ је предавање које се услед великог броја питања присутних слушалаца претворило у радионицу у којој су сви могли да сазнају мноштво детаља, процедура и алата за рад на друштвеним мрежама.

Бранко Десанчић, директор развоја бизниса у My fit world одржао је предавање „Дигитална трансформација и еволуција пословања у фитнесу“.