ЕКСПЕРТИЗА У ФИТНЕСУ – НАЈАВА

1694426791507

ЕКСПЕРТИЗА У ФИТНЕСУ – НАЈАВА

Линк за пријаву пронађите у опису профила, цена учешћа износи 3000 динара. Учешће на семинару доноси и 8 бодова неопходних за обнову дозволе за рад, односно лиценце коју издаје Савез, по основу Закона о спорту.

https://docs.google.com/forms/d/1EY344YX8d3wlGYkiYHe4pSZq48K12-IU7CMdFVdjiMg/edit

На првој едукацији ове сезоне вас очекују три сјајна предавача са великим практичним и теоријским знањем из својих области.

Др Иван Зарић, доктор наука из области физичког васпитања и спорта ће нам у својој теми „Анализа тренинга у функцији ефикасности“ говорити о томе како успешно да управљамо тренажним процесом прикупљањем информација о свим показатељима и факторима од којих зависи ефикасност и резултат тренинга.

Као други предавач М.Сц. Драгољуб Вељовић, специјалиста за прескрипцију тренажног процеса, за предавање које ће одржати између осталог каже: „Како бисмо могли да се позовемо на крилатицу – Физичка активност и вежбање могу да замене сваки лек, неопходно је да прескрипцији тренажног процеса за наше клијенте приступимо на адекватан начин.“

Трећи предавач на семинару је фантастични проф. др Владимир Илић, специјалиста спортске медицине и редовни професор на Факултету спорта и физичког васпитања у Београду. Његова тема је „Гојазност и дијете: борба Давида и Голијата“ у којој ће нам пружити све релевантне и актуелне информација на тему која је сваком тренеру интересантна и потребна за свакодневни посао.

Партнер и спонзор семинара је компанија GoFitness.

Зашто је експертиза у фитнесу важна и како да до ње дођете? У жељи да вам приближимо и представимо најбоље праксе и пружимо теоријска знања из области фитнеса и спорта, представљамо вам нови семинар „Експертиза у фитнесу“!

У питању је едукација на којој ћете имати прилику да слушате и учите од најбољих из наше струке – експерата који желе са вама да поделе сва своја знања и искуства стечена у раду са рекреативцима и врхунским спортистима.

Наша идеја је да информације добијете из прве руке од оних који стварају најбоље резултате у струци. Ускоро нас очекује прва едукација ове врсте за коју верујемо да ће постати омиљена и за коју ће се тражити место више.