ЕВРОПСКИ КОНГРЕС IHRSA

image2

ЕВРОПСКИ КОНГРЕС IHRSA

Европски IHRSA конгрес сваке године привлачи све већи број истакнутих лидера фитнес индустрије из целе Европе и света, који долазе да се упознају са најновијим трендовима у фитнесу. Овај догађај  одржан је 14-17. октобра у Клејтон Хотелу Бурлингтон Роад у Даблину.

И ове године представник Савеза за рекреацију и фитнес Србије на конгресу IHRSA у Ирској била је Ана Ганчев-Секулић, председница комисије за међународну сарадњу СРФС. Током боравка на конгресу одржано је низ састанака, који су за циљ имали учвршћивање односа са овом организацијом.

На конгресним предавањима чланови имају прилику да уче од истакнутих стручњака фитнес индустрије и остваре комуникацију са другим европским оператерима.

Овогодишњи програм је садржао три уводне сесије уз инспиративне лидере и  мноштво презентација лидера у клупској фитнесс индустрији. Све презентације, укључујући и уводне сесије симултано се преводе на француски, немачки, италијански, португалски, руски и шпански језик. И ове године било је више од 600 учесника из 35 земаља. Поред образовања ИХРСА је позната по пружању могућности умрежавања тј. ширења базе контаката европских и светских представника фитнесс тржишта.

IHRSA догађаји пружају широк спектар наставних сесија о свим аспектима клупске фитнесс индустрије, а у паузама предавања можете разменити драгоцена пословна искуства.