ФИТ СПОТ – РЕГИОНАЛНИ ФИТНЕС КОНГРЕС

Fitnes-Kongres-2022-Zlatibor-IN

ФИТ СПОТ – РЕГИОНАЛНИ ФИТНЕС КОНГРЕС

Савез за рекреацију и фитнес Србије и ове године организује скуп струке и свих оних који желе да се едукују, рекреирају, друже и забаве.

У хотелу Букет на Златибору, од 04. до 06. новембра 2022. године биће одржан седми по реду конгрес ФИТСПОТ, јединствени стручни скуп на којем вас очекују бројне активације и спортско-рекреативни садржаји, а за све оне жељне знања, биће одржан и стручни скуп на којем ће бити обрађене фитнес теме са аспекта науке, практичне примене и менаџмента у фитнесу.

На ФИТСПОТ 2022. Вас очекују:
• СТРУЧНА ПРЕДАВАЊА – стручни скуп који ће окупити кључне чиниоце фитнес бранше у Србији и понудити одговоре на актуелне теме менаџмента у фитнесу и вођења фитнес центра, увек актуелну везу фитнеса и исхране, теме о тренингу …
• ТИМ БИЛДИНГ активности – вожња гондолом, шетња и упознавање са аутентичностима овог краја, спортско-рекреативне и wеллнесс активности
• ВЕЛНЕС И СПА – опуштање у сауни или рекреирање у фитнес зони
• ДВЕ ВЕЧЕРЊЕ ЗАБАВЕ – дружење, музика, забаве и пуно прилика за нетворкинг

ПРОГРАМ

– Зашто су еластичне гуме обавезан реквизит у свакој теретани – доц. др Марко Ћосић, Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду

– Све благодети трчања у природи – доц. др Иван Ћук, Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду

– Елдоа: Синоним за здрава леђа – МА Стеван Месаровић

– Еко теретана: Пример добре праксе – Марко Ћирић, фитнес тренер

– Мобилан сам – спретан сам: Вежбе мобилности као превентива/лек – др Слађана Ракић, Физио груп

ЦЕНА

У оквиру пакета укључен је: боравак и смештај у хотелу “Букет” од 04. до 06. новембра, на бази 2 ноћења са ПП, у трокреветним собама; касни check out у недељу, коришћење спа и велнес садржаја, активације, предавања, радионице и вечерњи садржаји.

Цена по особи износи 15,900.00 рсд.

ПРИЈАВЕ

На маил: office@srfs.org.rs

Хотел Букет
Модерно уређен и опремљен хотел, категорисан са четири звездице, савршено одговара захтевима савременог госта, а погодан је за удобан боравак свих генерација.
Локација и окружење хотела, прави су миомириси овог јединственог букета. Налази се у најмирнијем делу Златибора, ушушкан боровом шумом и тишином која одмара, а сасвим близу туристичком средишту планине. Од Краљевог трга је на свега неколико стотина метара, у непосредној близини Дино парка, а надомак свих најатрактивнијих златиборских простора и дешавања. С обзиром на то да се налази на траси пешачке стазе која води до споменика на Шуматном брду и даље по пространствима Златибора, хотел је идеално место са боравак свих оних који уживају у пешачењу и активном одмору.
Све његове собе имају поглед на борову шуму, какав и приличи златиборском амбијенту. Велнес центар се простире на 800 квадрата и обезбеђује потпуно уживање и релаксацију: са два базена од којих је један пливачки (23 са осам метара), други неправилног облика са сланом водом, пространим ђакузијем који могу користити 12 особа, финском и био сауном, сланом собом, парним купатилом, собама за масажу, четири тепидаријума, воденим креветом за масажу и другим погодностима, представља својеврсну оазу истинског хедонизма.

http://www.buketzlatibor.com/galerija