FITKOP2018 powered by FitPass

80828953

FITKOP2018 powered by FitPass

И ове године СРФС у сарадњи са МК Ресорт организује скуп струке и свих оних који желе да се едукују, рекреирају, друже и забаве. У новом оделу представљамо вам FITKOP2018 powered by FitPass, јединствени догађај у оквиру кога вас, у прелепом амбијенту Хотела ГРАНД, очекују организовани бројни спортско-рекреативни турнири и активације, а за све оне жељне знања, биће одржан се и стручни скуп где ће се обрађивати фитнес теме са аспекта науке, практичне примене и менаџмента у фитнесу.

Организациони тим побринуо се за богат тродневни програм, а стручни предавачи едукативног дела пружиће професионалне смернице које ће се моћи користити за лични развој, као и развој фитнес клуба.

КАДА И ГДЕ СЕ ОДРЖАВА FITKOP2018 powered by FitPass?

 Одржава се од 16. до 18. новембра на Копаонику, у хотелу Гранд

ПАКЕТИ:

 · ЕДУФИТ ПАКЕТ – намењен на првом месту цлановима СРФС и онима који су посредно или непосредно у свету фитнеса (сви заједнички садржаји + учешће на предавањима СРФС)

· СПОРТФИТ/БИЗФИТ – пакет- намењен компанијама и групама које догадјај посматрају висе као тим билдинг (сви заједнички садржаји + ТУРНИРИ)

Напомена: Програми за које се не врши доплата котизације доступни су свим учесницима.

 На FITKOP2018 powered by FitPass очекују вас:

 · СТРУЧНА ПРЕДАВАЊА – Стручни скуп који већ трећу годину за редом окупља кључне чиниоце фитнес бранше у Србији, са циљем да пружи адекватне едукације из области менаџмента и тренинга, као и да омогући упознавање и склапање партнерстава са људима из света фитнеса.

 Централна тема стручног скупа биће категоризација фитнес клубова у Србији о којој ће предавање одржати председник СРФС Небојша Стојаноски, а у дијалогу са ученицима учестоваће и представници Министарства омладине и спорта. Отварањае ове нове важне теме из фитнеса представља И прилику да сви учесници учествују у дијалогу и искажу своје мишљење. Такодје, стручна предавања понудиће одговоре И на теме здравственог фитнесса који је у својом експанзији у Европи, који су новитети из света велнеса, као и који су томаркетинг алати и средства најефикаснији када говоримо о фитнесс бранши.

 · ТЕАМ БИЛДИНГ активности – игре које граде тимски дух, турнир у фуцалу, баскету, бадминтону, одбојци, стреличарство, фризби голф, орјентиринг

Било да су индивидуално орјентисани или пак љубитељи тимских игара и духа, сви учесници FITKOP2018 powered by FitPass моћи ће да се опробају у великом броју спортско-рекреативних активности. Током 3 дана трајања, организовани су турнири у фуцалу, баскету, бадминготну, одбојци где ће пријављени тимови одмеравати снаге уз стручнан кадар и прегршт забаве. За љубитеље мирнијих спортова, а једнаком жељом за активацијом и рекреацијом Дани спорта, фитнеса и велнеса понудиће и стреличарство, голф, орјентиринг…

· ФИТНЕС И WЕЛНЕС РАДИОНИЦЕ – активације и спа оаза

За све учеснике FITKOP2018 powered by FitPass припремљене су и бројне активације које ће реализовати сам крем инструктора у фитнесу. Од програма за душу и тело – као што су пилатес и бодy арт, преко групних фитнес програма у сали и на базену, до функционалних тренинга за све оне који желе да осете јаку енергију и чвсту снагу. Активације су бесплатне, док се за наменски организоване стручне радионице врши доплата котизације. А за све оне жељне опуштања, током трајања ФитКОП 2018, учесницима су на располагању сви садржаји wелнес и спа центра

· ДВЕ ВЕЧЕРЊЕ ЗАБАВЕ

Богат вечерњи програм са бројним изенадјењима и добром забавом у куглани хотела Гранд и у клубу Гарден.

ПРИЈАВЕ на мeјлoffice@srfs.org.rs најкасније до 12. новембра када се затвара букинг.

 За чланове и партнере СРФС и организоване групе на бази 6+ особа омогућене су додатне бенефиције и попусти!