ФИТНЕС ПРЕДУЗЕТНИК

IMG-c17604c256ea6fe3c19453d20ab2b7ac-V

ФИТНЕС ПРЕДУЗЕТНИК

Милан Зарић, аутор књиге „Фитнес предузетник“, посетио је просторије Савеза за рекреацију и фитнес Србије и на поклон донео штампано издање своје тек изашле књиге. Милош Бунић, уредник магазина Fitness Management International, честитао је аутору на успешном окончању овог подухвата и новој страници његове каријере и истакао да ће Савез за рекреацију и фитнес Србије, као кућа свих клубова и фитнес стручњака, увек подржавати примере добре праксе, напорног рада и константног усавршавања.

Књигу „Фитнес предузетник“  чини 37 прича које поред стручног дела, садрже и примере из свакодневне праксе, као и приче из живота теретане. Уколико вас занима како отворити фитнес клуб и како од њега направити успешан бизнис, или сте млад лични тренер, који има све осим предузетничког знања да започне нови посао, ова књига је написана за вас.

Рецензију за ово дело написали су Небојша Стојаноски, председник Савеза за рекреацију и фитнес Србије, Небојша Чокорило, председник Савеза за рекреацију и фитнес Војводине и Милош Бунић, уредник магазина Fitness Management International.

Милан Зарић је власник City фитнес клубова у којима ради као персонални тренер. Добитник је награде за фитнес личност године Савеза за рекреацију и фитнес Србије у категорији најбољи фитнес тренер за 2014. годину.