ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР СРФС НА 37. КОНГРЕСУ И САЈМУ ИХРСА

45121215

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР СРФС НА 37. КОНГРЕСУ И САЈМУ ИХРСА

Генерални секретар Савеза за рекреацију и фитнес Србије Драган Томашевић учествовао је на 37. Годишњој међународној конвенцији и сајму који су, у организацији Међународне асоцијације здравствених, рекет и спортскихцентара  – IHRSA (International Health, Racquet & Sportsclub Association) од 21. до 24. марта одржани у Сан Дијегу, Сједињене Америчке Државе.
Током четири сајамска дана Генерални секретар СРФС је учествовао наГодишњем глобалном састанку националних федерација, одржао низ састанака са руководством ове међународне организације као и са представницима фитнес индустрије.Поред извештаја о раду и информација како националне асоцијације могу да унапреде своју сарадњу са овом међународном организацијом током Годишњем састанка националних федерација, свака асоцијација се представила кратким филмом у коме је представила главне активности током претходне године.
У низу одржаних састанака вреди истаћи сусрете са руководећим људима IHRSA Флоријаном Картуом (Florian Cartoux) директором IHRSA Европа, Алисон Јанарас (Alison Giannaras) потпредседницом за међународне послове, као и са Јаношем Марксом (Janosch Marx) уредником немачког издања магазина Fitness Management International.
37. Годишња међународна конвенција и сајам који је организовала Међународнаасоцијацијаздравствених, рекет и спортскихцентара  – IHRSA (International Health, Racquet & Sportsclub Association) окупили су више од 12.000 фитнес професионалаца из 80 земаља света. Сви посетиоци могли су да се упознају са  најновијом технологијом, фитнес опремом и производима које је представило више од 400 излагача, да присуствују предавањима фитнес експерата, да вежбају, учествују у радионицама, остварују контакте и прикупљају знања неопходна за унапређење свог посла.