ГОЛИЈА ЧЕЛЕНЏ РЕЈС

1692617104034

ГОЛИЈА ЧЕЛЕНЏ РЕЈС

У прелепом планинском амбијенту у месту Беле воде на Голији, на 1514 мнв, у суботу 19. августа одржано је треће издање трке Голија челенџ рејс. Уз право планинско време које је пратила смена сунца, кише и магле сви учесници су могли да уживају у прелепој природи и стази дужине 13км коју је припремила трејл екипа Савеза за рекреацију и фитнес Србије.

Најбржа у категорији дама била је Невена Јовановић, друго место је заузела Ленка Николић, док је трећа кроз циљ прошла Драгана Видовић. У веома јакој конкуренцији мушкараца прво место је освојио Ђуро Борбељ, други је био Никола Мијаиловић, а трећи Јован Деновић.

За најбрже такмичаре обезбеђене су вредне NIKE награде, а компанија Есенса се поред награда за најбрже побринула да се у стартним пакетима нађе све оно што је неопходно тркачима:   магнезијум гел, руски балзам, као и заштита од инсеката и сунца. Сви учесници су после трке уз ручак наставили дружење и заказали следећи састанак за 4. новембар у Авантура парку на Златибору на новој трци Челенџ лиге СРФС.