INTERNATIONAL BELGRADE DANCE OPEN

_FLB4531[1]1

INTERNATIONAL BELGRADE DANCE OPEN

У спортској хали Визура спорт 12. и 13. марта одржан је International Belgrade Dance Open на коме је учествовало 790 деце из 33 клуба из Македоније, Босне и Херцеговине, Словеније. Ову манифестацију која је спојила све врсте плеса, Zumba fitness и Fit kids подржао је Савез за рекреацију и фитнес Србије.

Интернационалне судије из Италије, Румуније, Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине побринуле су се да све буде у складу са правилима поменутих дисциплина.

Поред награда за најуспешније додељене су и специјалне награде, те су клуб с највећим бројем чланова, као и клуб који је освојио највише првих места, добили посебне пехаре. У Латино дисциплини награда је отишла у руке плесном клубу Врачар, у Urban style клубу 101, а у Fit kids дисциплини, Adagio Нови Бановци. Публику је одушевио Hip – Hop battle, у ком је најбољи добио новчану награду.

Осим такмичења у свим плесним дисциплинама, у оквиру фестивала одржан је и Zumba master class, који су водиле две велике Зумба звезде- Даниела Чеснекова и Рикардо Родригез (Ricardo Rodrigues). Својим покретима разиграли су и најмлађе такмичаре, а десеторо одраслих љубитеља овог покрета добило је лиценцу за Зумба тренера уз 70% попуста.

На основу позитивних коментара и сјајних утисака које су понели сви присутни општи став је да овај фестивал треба да постане традиционалан.