IX ЕВРОПСКИ ФИТНЕС КОНГРЕС

belfis_2019_234353

IX ЕВРОПСКИ ФИТНЕС КОНГРЕС

IX Европски фитнес конгрес, који је одржан у суботу 5. октобра у свечаној Сали Београдског сајма, понудио је мноштво актуелних тема које су представили реномирани предавачи и гости из земље и иностранства.

Проф. др Даниел Кептејн (Немачка), професор на спортском Универзитету у Сарбрикену и експерт за кондициони и атлетски тренинг говорио је на тему “Како контролом тренинга одушевити и везати клијенте”. О успеху кроз контролу трошкова излагао је Гинтер Нол (Немачка), власник шест фитнес клубова за жене и оснивач економског института за фитнес и слободне активности. Нол је и један од основача ОФБ портала – првог портала за онлине процену вредности фитнес клубова и опреме. “До успеха са исправним курсом управљања” је тема коју је презентовао Марк Фест (Немачка), генерални директор Лес Милс Немачка.

О менаџменту групних програма говорио је Милан Иветић, директор компаније иФит, а одговор на питање да ли је употреба еластичних гума у тренингу потреба или тренд, дао је др Марко Ћосић, асистент на Факултету спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду. Марко Ћосић је био кондициони тренер мушке кошаркашке репрезентације Србије, члан стручног штаба Сан Антонио Спарса током летње лиге и селектор атлетске репрезентације Србије.

За све учеснике обезбеђен је симултани превод.