КАНЦЕЛАРКО – ЗАКОН О ЕЛЕКТРОНСКОМ ФАКТУРИСАЊУ

kancelarko-prednosti-REKLAMA-POSTKancelarko-min

КАНЦЕЛАРКО – ЗАКОН О ЕЛЕКТРОНСКОМ ФАКТУРИСАЊУ

У складу са Законом о електронском фактурисању 1. јануар 2023 године је крајњи рок за пуну примену електронских фактура. Од овог датума, сви који по СЕФ (Систем Електронских Фактура) спадају у јавни и приватни сектор су у обавези једни другима слати тзв. е-Фактуре, односно фактуре у XМЛ формату кроз Систем електронских фактура (СЕФ).

Субјекти ван ПДВ система (нпр: предузетници паушалци и остали) су тренутно изузети од Закона али постоје ситуације када и они морају да се региструју на СЕФ чиме постају добровољни корисници и у обавези су да га користе.
Савез за рекреацију и фитнес Србије је потписао уговор са компанијом е-Intelligence на основу којег сви чланови СРФС, уколико потпишу уговор до краја 2022. године имају 30% попуста на све категорије услуга ове компаније, а након тога 15% током важења уговора.

Један од најзначајнијих производа ове компаније је и програм Канцеларко, који вам са својим модулом е-Фактуре, помаже да на једноставан и ефикасан начин управљате великим бројем електронских фактура. Осим што ћете брже креирати и слати е-Фактуре, Канцеларка можете користити да дигитално водите деловодне књиге, да формирате Архивску књигу, као и да пратите календар својих најважнијих рокова и обавеза.