КАТИЋИ ЧЕЛЕНЏ РЕЈС

DSC_01441

КАТИЋИ ЧЕЛЕНЏ РЕЈС

У суботу 10. септембра у селу Катићи, у подножју планине Мучањ у близини Ивањице, одржана је трећа по реду трејл трка Катићи челенџ рејс. У категорији мушкараца стазу дужине 12 км најбрже су прешли Алекса Петковић, Александар Божовић и Јован Јовановић, док су код дама најуспешније биле Ива Васић, Тијана Ђорђевић и Александра Петковић.

Програм су отворили најмлађи, који су у дечијој трци показали да је пред њима светла тркачка будућност. Након њих стартовао је главни део овог тркачког програма. Уз пуно забаве, тимског рада и дружења, на чистом планинском ваздуху због којег је ово место понело статус ваздушне бање, трчећи стазом дужине 12 км, учесници су по лепом времену имали прилику да тестирају себе и своје могућности, а у исто време да упознају пределе овог дела Србије.

Захваљујући партнерима трке Nike и Esensa најбржи тркачи у мушкој и женској конкуренцији освојили су вредне награде, а након трке сви учесници наставили су дружење уз ручак и окрепу уживајући у лепотама овог краја.

Заједно са тркама Вршац челенџ рејс (Вршац), Кошутњак челенџ рејс (Београд – Кошутњак), Нови Пазар челенџ рејс (Нови Пазар), Голија челенџ рејс (Беле воде – Дајићи) и Авантура челенџ рејс (Златибор) чини челенџ лигу Савеза за рекреацију и фитнес Србије.