КАТИЋИ ЧЕЛЕНЏ РЕЈС

IMG-3a7fbbc61bcf79abd2819eb905573026-V

КАТИЋИ ЧЕЛЕНЏ РЕЈС

У суботу 22. јула у селу Катићи, у подножју планине Мучањ у близини Ивањице, одржана је четврта по реду трејл трка Катићи челенџ рејс. У категорији мушкараца стазу дужине 12 км најбрже су прешли Никола Мијаиловић, Јован Деновић и Иван Длачић, док су код дама најуспешније биле Јована Станковић, Владана Ћурчић и Јелена Лазић.

Програм су отворили најмлађи, који су у дечијој трци показали да је пред њима светла тркачка будућност. Након њих стартовао је главни део овог тркачког програма. По лепом времену и чистом планинском ваздуху због којег је ово место понело статус ваздушне бање, трчећи стазом дужине 12 км, учесници су имали прилику да тестирају себе и своје могућности, а у исто време да упознају пределе овог дела Србије.

Захваљујући партнерима трке Nike и Esensa најбржи тркачи у мушкој и женској конкуренцији освојили су вредне награде, а након трке сви учесници наставили су дружење уз ручак и окрепу уживајући у лепотама овог краја.

Заједно са тркама Вршац челенџ рејс (Вршац), Кошутњак челенџ рејс (Београд – Кошутњак), Нови Пазар челенџ рејс (Нови Пазар), Голија челенџ рејс (Беле воде – Дајићи) и Авантура челенџ рејс (Златибор) чини челенџ лигу Савеза за рекреацију и фитнес Србије.