KOŠUTNJAK CHALLENGE RACE

profileradna2021profilna

KOŠUTNJAK CHALLENGE RACE

Најзабавнија трка са препрекама у Србији Košutnjak Challenge Race 2021 и Košutnjak Challenge Race Junior 2021 ће девети пут заредом бити одржана 23. маја 2021. у 12 сати у Пионирском граду у Кошутњаку. Трка се реализује уз подршку Секретаријата за спорт и омладину Града Београда.

Трка је инсприсана концептом трка које се одржавају у Великој Британији и промовишу вредности другарства, мотивације и забаве. Аматерског је карактера и намењена је свим рекреативцима који желе да доживе трчање на другачији начин. Међутим, у трци са препрекама моћи ће да учествује само 500 великих и 200 малих такмичара који се буду најбрже пријавили.
Организатор трке ће се побринути за добру забаву уз музику и фитнесс загревање пред старт у Пионирском граду. Старт је заказан за 12 часова када ће 500 најиздржљивијих тркача имати прилику да заврши несвакидашњи подухват – 6 км крос трке са 6 препрека и тако тестирају своје границе. Препреке које су организатори припремили, неће бити откривене до почетка трке.

Стартни пакет садржи: торбицу,– мајицу,– стартни број,– медаљу,– окрепу током трке,– ваучер за храну и пиће након трке, као и журку.

Најбрже тркаче у мушкој и женској категорији на обе трке очекују вредне награде, а партнери трке и Савеза за рекрацију и фитнес Србије припремили су награде и за прва три места на дечијим тркама у свим категоријама.

КОТИЗАЦИЈЕ И ПРИЈАВЕ:
Да бисте учествовали у трци Košutnjak Challenge Race 2021, потребно је попунити форму на линку RunTrace – Race Management Solution
Пријаве до 20. маја. Цена котизације 3.000 динара.

Организатор трке је Савез за рекреацију и фитнес Србије и Савез за рекреацију и фитнес Београда, национални и градски грански савези подржан од стране Министарства омладине и спорта и Секретаријата за спорт и омладину Града Београда који окупљаљу више од 400 клубова и удружења посвећених разноврсним облицима рекреације.