МЕЋАВНИК ЧЕЛЕНЏ РЕЈС

ILR_02001

МЕЋАВНИК ЧЕЛЕНЏ РЕЈС

У суботу 24. јула на Мокрој гори одржана је прва по реду трејл трка Мећавник челенџ рејс. Сви тркачи су имали прилике да истрче 12 км и уживају у нетакнутој природи ове прелепе планине.

Старт је био смештен испред хотела „Ивер“ одакле је стаза водила кроз пределе Мокре горе: преко пропланака, кроз шуму, високу траву, са пуно узбрдица и низбрдица. Посебан куриозитет представљао је успон уз помоћ жичаре. Наиме, сви који су желели могли су да ухвате сидро и уз помоћ жичаре лакше савладају један од успона.

Први је кроз циљ, у категорији мушкараца прошао Филип Недељковић, а за њим Александар Божовић и Јован Деновић. Код дама је најбржа била Милица Томашевић, друга је била Кристина Стојановић, а на месту број три Јања Ранђеловић.

Након проглашења победника свим учесницима обезбеђен је ручак у ресторану “Чаробни брег”.

Најбржи тркачи освојили су вредне награде спонзора и партнера Савеза за рекреацију и фитнес Србије – Sport Vision, Esensa, Abela Pharm, Move On. За прва места у мушкој и женској категорији пријатељи трке – Хотел “Ивер” и Хотел “Катићи” обезбедили су поклон викенд за двоје.