НОВА ГЕНЕРАЦИЈА ПОЛАЗНИКА КУРСА СТРУЧНОГ ОСПОСОБЉАВАЊА ПОЧЕЛА СА РАДОМ

20200522_162934

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА ПОЛАЗНИКА КУРСА СТРУЧНОГ ОСПОСОБЉАВАЊА ПОЧЕЛА СА РАДОМ

У петак 22. маја у Едукативном центру Савеза за рекреацију и фитнес Србије нова генерација полазника курса стручног оспособљавања је почела са радом.

Током нешто више од два месеца трајања курса, полазници ће у одличним условима  (технички високо опремљене учионице, информатички центар, библиотека, спортске сале, базен за пливање, врхунска фитнес опрема и теретана са најмодернијим справама), од изузетно компетентних предавача (проф. др Владимир Копривица, проф. др Милан Цветковић, др Душко Спасовски, спортски инспектор Миодраг Андрић, проф. др Небојша Чокорило и други) имати прилику да стекну разноврсна и корисна знања.

На курсу за оперативног тренера фитнеса посебна пажња је посвећена стручној пракси као неизоставном виду оспособљавања за самосталан рад. Најбољи инструктори и тренери доказани у раду у фитнес бранши (Марко Димитријевић, кондициони тренер рвачке репрезентације Србије, мр Драган Вељковић, др Тамара Ратковић …) презентоваће   полазницима како начине рада у клубу и основе групних и персоналног тренинга, тако и елементе других актуелних тренинга – аквабик, рад са сениорима …