НОВОГОДИШЊИ ХУМАНИТАРНИ ДАН

Image_Alex_Dmitrovic_0019

НОВОГОДИШЊИ ХУМАНИТАРНИ ДАН

У суботу 23. децембра у КРОКОДИЛовом Центру,  организацији Удружења Крокодил, АК Running и Савеза за рекреацију и фитнес Београда традиционално је организован Новогодишњи Хуманитарни Дан како бисмо подржали мале хероје који се налазе на Институту за мајку и дете на одељењу за пулмологију и лече се од тешких респираторних инфекција. Прикупљена средства у висини од 170.000 рсд намењена су за набавку концентратора и инхалатора за Институт за мајку и дете.

Новогодишњи Хуманитарни Дан почео је у 12 сати хуманитарном трком на 7к у форми тренинга на платоу испред КРОКОДИЛовог Центра на самом почетку Бранковог моста. Након трке је Игор Чуровић одржао предавање о улози рекреативног спорта у превенцији и смањивању пораста насиља код младих.

Сви заинтересовани могли су да учествују и на хуманитарном ручку и на тај начин помогну Институт за мајку и дете.

Организатори хуманитарне трке су: Савез за рекреацију и фитнес Београда, АК Running и Удружење КРОКОДИЛ. Партнер трке је Секретаријат за спорт и омладину града Београда. Подршка: Pro sport, Есенса и Victus by Stamevski. Предавање је реализовано у оквиру пројекта Зашто кажеш љубав а мислиш на рат? који је подржала Амбасада Краљевине Холандије у Београду кроз програм МАТРА.