ОДРЖАН ЧЕТВРТИ НИКА ФИТ ДАН У ШАПЦУ

IMG-ea62f6e08698424a19a74b746bfe8205-V

ОДРЖАН ЧЕТВРТИ НИКА ФИТ ДАН У ШАПЦУ

У организацији Спортског удружења “Ника” и Сање Никшић у хотелу Слобода у Шапцу 10. априла је одржана четврта по реду манифестација Nika fit day. Као и до сада највећи фитнес догађај у овом делу Србије је подржао Савез за рекреацију и фитнес Србије.

Током овог дана посвећеног фитнесу одржаване су бројне едукативне радионице и семинари посвећени фитнесу. Милан Иветић, CEO компаније iFit је одржао предавање под називом “Fitness instructor vs. fitness brend”, а проф. др  Небојша Чокорило је имао запажено излагање посвећено функционалном тренингу. Др Никола Топаловић, специјалиста спортске медицине је изнео препоруке Америчког колеџа спортске медицине о здравом вежбању.

Фитнес конвенција која је одржана окупила је бројне реномиране инструкторе. Милица Станојевић одржала је радионицу “Star’s chair”, док су атмосферу загрејале Барбара Јеленковић са Piloxing – ом и Душица Ковјанић са Kangoo jumps екипом. Врхунац дана био је Зумба мастер клас који је поред великог броја вежбача окупио и више од 20 инструктора из региона.

“Ове године нажалост наступили су само еминентни инструктори из Србије и Босне и Херцеговине. Због безбедносних мера у борби против пандемије коронавируса нису могли да додју и учествују стручњаци из Хрватске и Црне Горе. И поред тога, наступило је 40 презентера, који су одржали едукативне радионице и предавања свим учесницима наше фитнес конвенције”, рекла је организаторка Сања Никшић.

Конвенција и предавања су одржана у хотелу Слобода у Шапцу уз поштовање свих епидемиолошких мера.

“Трудили смо се да све организујемо беспрекорно и да максимално заштитимо све учеснике конвенције и све је протекло у најбољем могућем реду. У нашем фитнес клубу спроводимо кампању медју свим вежбачима да се заштите и вакцинишу, како би смо заједно што пре победили ову пошаст” истакла је Сања Никшић.

Овом манифестација Сања Никшић крунисала је свој десетогодишњи рад у српском фитнесу.

Конвенцију су подржали и партнери Савеза за рекреацију и фитнес Србије Abela pharm и MoveON.