ОПТИМА ФИТНЕС КОНФЕРЕНЦИЈА

DSC003061

ОПТИМА ФИТНЕС КОНФЕРЕНЦИЈА

У организацији Националне Академије за Спортску Медицину (НАСМ) и ХФС Академије, по први пут у Европи, у хотелу Мона плаза у Београду, од 11. до 13. новембра је одржана Оптима фитнес конференција. Савез за рекреацију и фитнес Србије је подржао ову сјајну манифестацију, а председник СРФС Небојша Стојаноски био је један од излагача на свечаном отварању конференције.

Кроз 48 предавања и радионица, од тренинга, преко бизниса, исхране и мотивације тренери су имали прилику да обогате своје знање и да слушају и  упознају предаваче који долазе из САД, Европе, предаваче са водећих универзитета из области спорта и медицине, као и врхунске мастер тренере и предаваче из региона.

Ова конференција је намењена свима који редовно улажу у себе и своје знање: персоналним тренерима, инструкторима групних тренинга, спортистима, фитнес професионалцима, менаџерима фитнес клубова, саветницима у исхрани, масерима и физиотерапеутима, заљубљеницима у фитнес (фитнес ентузијасти)…

На конференцији су сви присутни имали прилику да чују најновије информације из света фитнеса, а након конференције су им доступна сва предавања кроз видео снимке, тако да могу да их поново преслушају.

Оптима Конференција је највећи фитнес догађај и добитник је Gold Stevie награде за 2021. годину, за најбољу образовну конференцију у Америци.