ПОРОДИЧНИ ДАН ЗДРАВЉА И БЕЗБЕДНОСТИ TIGAR TYRES

1656312818107

ПОРОДИЧНИ ДАН ЗДРАВЉА И БЕЗБЕДНОСТИ TIGAR TYRES

Савез за рекреацију и фитнес Србије учествовао је, после двогодишње паузе због Covid пандемије, на Породичном дану здравља и безбедности које фабрика Tigar tyres традиционално организује у славу безбедности, промоције здравих стилова живота и у циљу унапређења еколошке свести. Запослени и чланови њихових породица, гости и партнери компаније позвани су да се прикључе занимљивим, интерактивним садржајима са циљем да се сви заједно покрену и науче више о безбедности, здравим стиловима живота и еко мобилности.

Заједно са партнерима из компаније Uniqa осигурање представници СРФС су се побринули за забавни и спортско-рекреативни део ове јединствене манифестације.

Одрасли су могли да провере свој здравствени и фитнес статус скенирањем својих параметара на уређају Cardioscan, да се такмиче у вишебоју традиционалних игара (надвлачење конопца, скок у даљ, бацање камена с рамена …), као и да се опробају у страличарству.

За најмлађе је организован спортско-рекреативни полигон штафетних и окретних игара на којима су могли да испробају своје моторичке вештине, а могли су и да уживају у Uniqa летњем биоскопу уз дечије филмове и кокице или да се забаве уз анимацију неке од маскота.

За сваког од рекордног броја посетилаца ове манифестације организован је разноврстан програм: од мини изложбе аутомобиле и предавања експерата из Агенције за безбедност саобраћаја до вожње сегвеја и пењања на вештачку стену.