ПОСЕТА РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

DSC_2015

ПОСЕТА РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Делегација Савеза за рекреацију и фитнес Србије боравила је 3. и 4. септембра у посети Републици Српској. Генерални секретар Драган Томашевић и Милош Бунић том приликом су обишли Бања Луку, Приједор, Теслић, Брчко и са представницима фитнес заједнице разговарали о актуелностима на фитнес сцени.

Посебна пажња током ових разговора посвећена је могућностима сарадње између Савеза за рекреацију и фитнес Србије и клубова из Републике Српске, о начинима умрежавања, заједничким пројектима из области едукације… Сајам фитнеса, велнеса и здравља Белфис и његови програми и едукативни скупови побудили су посебну пажњу наших домаћина.

Представници СРФС овом приликом обишли су велики број сјајних фитнес клубова и из прве руке се уверили да је фитнес бранша у региону у великом успону. У Бања Луци су одржани састанци са Маријаном Станивук и Александром Пајкићем из Спортско рекреативног центра Дориан, са Гораном Ђурицом из фитнес центра Universum, са Срећком Станишићем из фитнес студиjа Mr happiness. Са Дејаном Тубићем,  власником фитнес центра 4life обишли су нови, највећи  фитнес клуб у Бања Луци који треба да буде отворен за неколико дана.

У Приједору је одржан састанак са Аленом Шакићем из Боди билдинг клуба 300, док је у Брчком разговарано са Владом Михићем из Фитнес центра Octagon и Сашом Стокићем власником Boomerang gym-а.

У Теслићу су представници СРФС обишли хотел Кардиал и са Гораном Божићем разговарали о учешћу на сајму Белфис и на форуму посвећеном туризму и фитнесу који се у оквиру овог сајма одржава.