ПОСЕТА САЈМУ ФИБО

73332875

ПОСЕТА САЈМУ ФИБО

Делегација Савеза за рекреацију и фитнес Србије боравила је од  4. до 7. априла у Келну, Немачка на највећем светском сајму фитнеса, велнеса и здравља – ФИБО. У делегацији савеза на овом сајму боравили су Генерални секретар Драган Томашевић, уредник магазина ФМИ Милош Бунић, представници клубова, Факултета спорта и физичког васпитања из Београда и Новог Сада …

Током три сајамска дана представници савеза су поред упознавања са актуелностима из света фитнеса, одржали низ састанака на разне теме.
Са Флоријаном Картуом, директором ИХРСА Европа разговарано је о даљој сарадњи између савеза и ове међународне организације. Било је речи о Европском конгресу ИХРСА као и о могућностима да се исти организује у Београду.

Са представницима Немачке фитнес асоцијације Биргит Шварце и Рефитом Камберовићем било је речи о заједничким пројектима наше две организације: Европском фитнес конгресу као и о манифестацији ДССВ евент која ће се ове године одржати у нашем главном граду и која ће окупити велики број немачких послаовних људи из фитнес бранше. Разговарано је и о сајму фитнеса, велнеса и здравља Белфис и компанијама из Немачке заинтересованим за учешће на овом највећем регионалном сајму.

Са Јаношем Марксом директором Fitness Management Internationalразговарано је на тему издавачке делатности и плановима за развој и унапређење овог магазина.
Са Георгом Вардаијем из компаније Miha bodytec разговарано је о прошлогодишњим утисцима из Београда и договорено је учешће ове реномиране компаније на предстојећем сајму Белфис.

Ова прилика је искоришћена и за сусрете и размену искустава са другим представницима бранше из Србије који су учествовали на овом сајму – представницима дистрибутера опреме, фитнес клубова, компанијама које се баве суплементацијом, подлогама за вежбање …