ПРЕДСЕДНИК СВЕТСКЕ ПАУЕРЛИФТИНГ ФЕДЕРАЦИЈЕ СУСРЕО СЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СРФС

21631541

ПРЕДСЕДНИК СВЕТСКЕ ПАУЕРЛИФТИНГ ФЕДЕРАЦИЈЕ СУСРЕО СЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СРФС

Председник Светске пауерлифтинг федерације Гастон Параж састао се у Београду са представницима Савеза за рекреацију и фитнес Србије. Састанку су у име СРФС присуствовали Генерални секретар Драган Томашевић и уредник магазина Fitness Management International Милош Бунић.
Током овог сусрета било је речи о сарадњи две организације око организације Балканског пауерлифтинг првенства које ће се одржати 12, 13, 14. октобра у Београду, у оквиру Другог сајма фитнеса, велнеса и здравља – Белфис 2018. Поред тога било је речи и о актуелностима у области пауерлифтинга, фитнеса и спортске рекреације код нас и у свету, као и о начинима да се ове активности додатно омасове и приближе грађанима.
Састанку су присуствовали и представници Пауерлифтинг савеза Србије, председник Предраг Милошевић и генерални секретар Александра Рапајић Милошевић, на чији позив је Гастон Параж и посетио Србију. Током посете нашој земљи председник Светске пауерлифтинг федерације састао се и са представницима Министарства омладине и спорта и Спортског савеза Србије.