ПРЕДСТАВНИЦИ НЕМАЧКЕ ФИТНЕС АСОЦИЈАЦИЈЕ ПОСЕТИЛИ СРБИЈУ

37064993

ПРЕДСТАВНИЦИ НЕМАЧКЕ ФИТНЕС АСОЦИЈАЦИЈЕ ПОСЕТИЛИ СРБИЈУ

Представници Немачке фитнес асоцијације председница Биргит Шварце,генерални менаџер Рефит Камберовић и Сабрина Фитерер,боравили су од 21. до 23. фебруара у Србији у посети Савезу за рекреацију и фитнес Србије.

На састанцима са представницима српског савеза, поред заједничких пројеката попут магазина Fitness Management International, едукације фитнес тренера, IX Европског фитнес конгреса  и сајма фитнеса, велнесаи здравља Белфис 2019, на дневном реду је био и DSSV event, конгрес немачке фитнес асоцијације, који ће се, након Турске и Италије, по први пут одржати у Београду.

Конгрес ће окупити велики број представника из свих сегмената фитнес бранше из Немачке, Аустрије и Швајцарске и представљаће прилику да пословним људима из иностранства представимо потенцијале бранше у Србији. Поред конгреса и предавања учесници на овом догађајуће имати прилику да посете сајам Белфис, да тренирају у београдским фитнес клубовима и уживају у туристичкој понуди српске престонице.

Поред разговора са представницима Савеза за рекреацију и фитнес Србије, гости из Немачке овај пут су обишли и реномиране фитнес клубове Империал и Athletics gym и у разговору са власницима причали о актуелном тренутку фитнес бранше у Србији и Европи.