ПРЕДСТАВНИЦИ СРФС ПРИСУСТВОВАЛИ СВЕЧАНОМ ОТВАРАЊУ “BODYLINE FITNESS & WELLNESS” ЦЕНТРА

85249200

ПРЕДСТАВНИЦИ СРФС ПРИСУСТВОВАЛИ СВЕЧАНОМ ОТВАРАЊУ “BODYLINE FITNESS & WELLNESS” ЦЕНТРА

Делегација Савеза за рекреацију и фитнес Србије у којој су били Владимир Камперелић, члан УО, Милош Бунић уредника магазина Fitness Management Internationalи Дејан Аћимовић председник фитнес клуба Империал, присуствовала јеу Суботици свечаном отварању “Bodyline Fitness & Wellness” центра који је 6. јула почео са радом у новом простору и са проширеним садржајем у понуди.
“Bodyline Fitness & Wellness” центар простире се на укупно 1.100 m² и у три нивоа, а у понуди има теретану, CrossFit салу, wellness и Protein & Coffee бар.
“Након много уложеног труда, рада, енергије и идеја, пружили смо најсавременије из света фитнеса и велнеса. Познато је да је Bodylineгодинама уназад окупљао велики број чланова, а надамо се да ће их овим проширењем бити још више. Bodylineтим вас срдачно очекује на новој локацији”, изјавио је Дмитар Штрбац, директор компаније Bodyline Fitness.
Теретана са најновијим справама за снагу и чак 31 кардио јединицом водећих светских марки, заузима централни део објекта, на импресивних 550 m ², док CrossFitсала са најсавременијом опремом представља прави рај за љубитеље овог спорта.
За оне који више воле да се опусте након напорног дана, ту је wellness са четири врсте сауна, relaxзоном, широком понудом масажа ифизиотрапије, који је на располагању како члановима, тако и свим грађанима. Разноврстан асортиман протеинских шејкова, здравих воћних напитака и кафе у Protein & Coffeeбару употпуњује и заокружује целокупну понуду.