ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

IMG_06571

ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

У едукативном центру Савеза за рекреацију и фитнес Србије 17. јуна је одржан семинар “Предузетништво у фитнесу”, на којем су истакнути предузетници из света фитнеса студентима завршних година Факултета спорта и физичког васпитања И осталим заинтересованим за ову област представили своја искуства и могућности остваривања каријере у овој бранши.

На семинару су учествовали Дејан Зрилић из сектора предузетништва Привредне коморе Србије, Владимир Јоксимовић, власник ланца клубова Athletic’s gym, Милан Зарић, власник ланца клубова City fitness и аутор књиге “Фитнес предузетник” и Драган Томашевић, Генерални секретар Савеза за рекреацију и фитнес Србије.

У изузетно надахнутим излагањима, поткрепљеним бројним примерима и искуствима из праксе полазници су имали прилике да чују пуно интересантних информација: Шта значи бити предузетник и које су његове особине? Како покренути сопствени фитнес бизнис? Које су обавезе према држави и коме се обратити за помоћ и подршку? Које су опасности које вребају на овом путу и како их избећи? Како одабрати простор и колико га платити? Како обезбедити средства за опрему …

Ово су биле само неке од тема које су изазвале неподељену пажњу свих присутних, а за јесен је најављено и покретање едукације на којој ће многе од ових тема бити обрађене још темељније.