ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

_DSC73391

ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

У организацији Савеза за рекреацију и фитнес Србије, 23. и 24. октобра одржан је семинар ”Предузетништво у фитнесу” – прва едукација те врсте која има фокус на развоју фитнес бизниса.

Овај, први у низу оваквих семинара окупио је најуспешније људе из фитнес бизниса, власнике клубова, увознике фитнес опреме и суплемената, представнике медија и спортских брендова.

Од Владимира Јоксимовића, власника Athletic’s gym-а, првог ланца фитнес клубова код нас могли сте да сазнате како опремити и привести намени простор за клуб; О детаљима законског оквира пословања у фитнесу предавао је Драган Томашевић, генерални секретар Савеза за рекреацију и фитнес Србије; Стефан Тошовић, уредник магазина Men’s health говорио је како да изградите фитнес имиџ; Петар Јурина, фитнес бизнис ментор, објаснио је зашто тренинг није највећа вредност ваше услуге; Како одабрати одговарајуће сараднике (тренере, рецепцију…) имали сте прилике да сазнате од Милана Зарића, власника City fitness клуба и аутора књиге Фитнес предузетник…

Евиденција чланова и анализа пословања била је тема на коју је предавао Дејан Илић, оснивач компаније Technomedia; О додатној заради путем суплементације говорио је Предраг Огњановић директор фирме WVS заступник бренда PhD nutrition; Онлајн пословање је била тема Бранка Десанчића – Director of product & brand development My fit world, док је Дарко Хабуш говорио о хотелском фитнесу и новим тренажним технологијама…

Уколико вас занима како отворити фитнес клуб и како од њега направити успешан бизнис, или сте млад лични тренер који има све осим предузетничког знања да започне нови посао или вас једноставно интересује област фитнеса овај викенд сте провели на правом месту. Много интересантних тема, питања и одговора, остварених контаката и задовољство на лицима полазника, само су нас учврстили у намери да наставимо са овим типом усавршавања.