ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

image000121

ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

Други по реду семинар Предузетништво у фитнесу одржан је у суботу 26. фебруара у Едукативном центру Савеза за рекреацију и фитнес Србије. Пуна сала колега које су присуствовале предавањима сведочила је о актуелности тема које су покренуте и компетентности предавача који су их презентовали.

Поред много примера добре праксе, питања и одговора, остварених контаката сви присутни су имали прилике да чују и пуно нових информација неопходних за почетак и развој успешног фитнес бизниса.

Уводно излагање на тему „Како постати власник фитнес клуба?“ је дао Милан Зарић мастер професор спорта и физичког васпитања и сувласник City fitness клубова. Као аутор књиге „Фитнес предузетник“ Милан је и идејни творац овог концепта. О законским оквирима пословања у фитнесу, систему спорта, оснивању организација, дозволама за рад са посебним освртом на предстојећу фискализацију говорио је генерални секретар Савеза за рекреацију и фитнес Србије Мр Драган Томашевић.

Како одабрати опрему за фитнес клуб, о предностима и манама половне и нове опреме, начинима избора потребних машина излагао је Ален Перач Ковач директор фирме ПроСпорт за Хрватску и Словенију. Након њега, у излагању препуном личних и примера из праксе, власница фитнес студија „Тренирај са Мајом“ Маја Димитријевић предавала је на тему „Како направити фитнес бренд?“

„Како се Тома заљубио у маркетинг?“ наслов је предавања Милана Иветић, оснивача фирме iFit која се бави консалтингом и пословним решењима за спортске и фитнес центре у којем је говорио о важности маркетинга за успех једног фитнес клуба. Дарко Хабуш, мастер менаџер у спорту и власник фитнес студија Фаст фит, ставио је тачку на овај семинар са темом о хотелском фитнесу и савременој тренажној технологији.