ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

image000131

ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

Још један у серији семинара “Предузетништво у фитнесу” одржан је у суботу 25. фебруара у Едукативном центру СРФС. Пред великим бројем окупљених колега који су дали свој допринос постављањем питања и учешћем у дискусији, четири предавача су представила своја искуства из разних сегмената фитнес бранше и дали много актуелних савета колегама који тек крећу на пут предузетништва. Организатор семинара био је Савез за рекреацију и фитнес Србије, а подржали су га компаније Стамевски и Рај вода.

Cледеће дружење заказано је за октобар 2023. године.

Теме и предавачи:

  • Еволутивни правци развоја фитнес клуба / Како направити искорак – Владимир Јоксимовић / власник ланца фитнес клубова Athletic’s gym и потпредседник Савеза за рекрацију и фитнес Србије
  • Од фитнес тренера до власника фитнес клуба – Милан Зарић / сувласник City fitness клубова и аутор књиге ”Фитнес предузетник”
  • Да ли више жуљају тренерске патике или менаџерске ципеле? – Милан Иветић / Власник компаније iFit која се бави консалтингом и пословним решењима за спортске и фитнес центре
  • Фитнес тренери као представници брендова. Како? – Маја Димитријевић / дипломирани економиста и власник фитнес студија ”Тренирај са Мајом”