ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

1698512628989

ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

Још један у низу семинара у серијалу „Предузетништво у фитнесу“ одржан је 28. октобра у Едукативном центру Савеза за рекреацију и фитнес Србије.

Едукација која је последњих година пунила сале људима који желе да започну или унапреде фитнес бизнис, давала ветар у леђа и инспирацију онима који су имали страх да направе први корак и показала да је фитнес заправо бизнис који има велику вредност данас али и још већу перспективу за сутра и овај пут је у потпуности оправдала очекивања. Више од 70 полазника имало је прилику да чује сјајна предавања, добије одговоре на постављена питања и оствари контакте који ће им бити од помоћи у даљој каријери у фитнес бранши. Овај пут фокус семинара био је на развоју тренерског посла.

Након уводне речи Милана Зарића, члана УО СРФС програм је отворила Драгана Мосуровић, специјалиста за тренинг жена после порођаја И власник Carpe diem фитнес студио са предавањем “Како дефинисати јасну нишу за стабилан фитнес бизнис” у којем је дала одговоре на питања како ужом специјализацијом или ужом нишом можете стећи велики кредибилитет, а са тим и увећати вредност ваше услуге, односно подићи цену самих тренинга.

Марија Николић из дигитал маркетинг студија Црвена Овца говорила је како постати ФИТфлуенсер и зарађивати од тога, односно како да искористите друштвене мреже и направите додатну зараду кроз инфлуенсинг  и сарадњу са брендовима из наше бранше.

Марко Миловановић из института Main Point у излагању на тему “Како успешно представити себе и своје идеје” показао је како да овладате техникама јавног наступа и комуникације и на који начин да своје идеје представите уверљиво, упечатљиво, јасно, изражајно, динамично и сликовито.

Мсц Ана Вилотић, мастер професор физичког васпитања и спорта и персонални тренер/ментор је говорила о томе како је изградила успешан онлине систем од нуле. Сви слушаоци су имали прилику да чују како изградити успешан онлине систем тренинга користећи софтверске алате који вам у томе могу помоћи.

Партнер едукација Савеза је компанија GoFitness, а генерални спонзор компанија Pro Sport.