ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

2435f3a8-e6af-4039-a589-3d29d7ad16b6

ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ

Ускоро нам стиже врхунац овогодишње фитнес сезоне – крај фебруара је прави тренутак за едукацију о предузетништву у фитнесу!

Шести по реду семинар “Предузетништво у фитнесу” је заказан за 24. фебруар!

Очекују нас феноменални предавачи, много корисних и практичних савета за посао, било да тек крећете или желите да унапредите постојећи фитнес бизнис.

Славимир Стојановић Футро, један од најбољих графичких дизајнера и визуелних уметника на свету, гостујући професор на најпрестижнијем факултету за дизајн у Њујорку, писац и редован TEDx говорник ће нам се представити темом „Дизајн у спорту„.

Вања Рађеновић Фијан је наш гост из Загреба и човек са пребогатим искуством из света бизниса, власник ланца клубова OutFit, као и аутор књиге „Како направити успешан фитнес бизнис“, говориће нам о ретенцији у фитнесу, односно како задржати клијента, тема носи назив „Збогом одлазим! Немој да одлазиш… нигде!!! Оно што сви искусни власници фитнес центара знају (или би требали знати) о задржавању чланова

Ненад Видић је IT стручњак и власник ThinkIT компаније која је креатор GoFitness софтвера за фитнес пословање који користи више од 400 клубова у Србији и региону. Причаће нам на тему „Како аутоматизација и дигитализација у фитнесу може унапредити твоје пословање„.

Милан Зарић, аутор књиге „Фитнес предузетник“, оснивач City Fitness клубова и редован предавач из области предузетништва у фитнесу ће нам говорити на тему „Како развити услугу персоналних тренинга„.

⏰ Када? 24. фебруара од 10.00h

📌 Где? У Едукативном центру Савеза за рекреацију и фитнес Србије, Здравка Челара 14

📨 Како? Пријавом путем линка https://www.emailmeform.com/builder/form/ep0oifd03vD7aQBjY

💸 Цена? 3.000 рсд

Партнер едукација Савеза је компанија GoFitness.