ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ – НАЈАВА

image_6483441

ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ФИТНЕСУ – НАЈАВА

Ускоро нас очекује пети по реду семинар Предузетништво у фитнесу.

Едукација која је последњих година пунила сале људима који желе да започну или унапреде фитнес бизнис, давала ветар у леђа и инспирацију онима који су имали страх да направе први корак и показала да је фитнес заправо бизнис који има велику вредност данас али и још већу перспективу за сутра.

Овај пут фокус семинара је на развоју тренерског посла.

Даћемо одговоре на питања како ужом специјализацијом или ужом нишом можете стећи велики кредибилитет а са тим и увећати вредност ваше услуге, односно подићи цену самих тренинга.

Научићете како да изградите успешан онлине систем тренинга од нуле користећи софтверске алате који вам у томе могу помоћи.

Показаћемо вам како да овладате техникама јавног наступа и комуникације и на који начин да своје идеје представите уверљиво, упечатљиво, јасно, изражајно, динамично и сликовито.

И на самом крају, научићемо вас како да искоростите друштвене мреже и направите додатну зараду кроз инфлуенсинг  и сарадње са брендовима из наше бранше.

Сви полазници добијају и сертификат који носи  8 бодова неопходних за обнову дозволе за рад.

Партнер едукација Савеза је компанија GoFitness.

⏰ Када? 28. октобра од 10.00

📌 Где? У Едукативном центру Савеза за рекреацију и фитнес Србије, на адреси Здравка Челара број 14

📨 Како? Пријавом путем линка https://www.emailmeform.com/builder/form/b88Oy14Thq4Y

Цена учешћа износи 3.000 динара, а очекују вас и кафа и освежење.

Теме и предавачи:

На петом семинару ,,Предузетништво у фитнесу’’ своје знање и искуство поделиће четири нова, изврсна предавача.

➡️ Драгана Мосуровић даће одговор на питање како ужом специјализацијом или ужом нишом можете стећи велики кредибилитет, а са тим и увећати вредност ваше услуге, односно подићи цену самих тренинга.

📈 Ана Вилотић поделиће своје искуство о томе како је изградила успешан онлине систем тренинга од нуле, користећи софтверске алате.

👩🏻💻 Марко Миловановић ће вам открити како да овладате техникама јавног наступа и комуникације и на који начин да своје идеје представите уверљиво, упечатљиво, јасно, изражајно, динамично и сликовито.

🗣️ И на самом крају, од Марије Николић чућете како да искористите друштвене мреже и направите додатну зараду кроз инфлуенсинг и сарадње са брендовима из наше бранше.