ПРВИ ФОРУМ „ТУРИЗАМ И ФИТНЕС“

belfis_2019_234859

ПРВИ ФОРУМ „ТУРИЗАМ И ФИТНЕС“

Први форум “Туризам и фитнес” одржан је у недељу 6. oктобра, последњег дана сајма фитнеса, велнеса и здравља Белфис и још једном је посведочио о блискости ове две услужне делатности.

Да ли је фитнес у хотелу само нужно зло, неопходно због одговарајуће категоризације или може бити сегмент пословања хотела који доноси приход? Како искористити фитнес и повећати квалитет услуге коју нудите вашим гостима? Како унапредити рад хотелског фитнеса?

Одговоре на ова и многа друга питања присутни хотелијери и представници фитнес бранше могли су да чују у надахнутим излагањима панелиста. Вања Рађеновић Фијан, фитнес бизнис консултант из Хрватске говорио је на тему “Фитнес у хотелу: трошак или зарада?”; Милан Иветић из компаније iFit одржао је предавање “Фитнес у хотелијерству или хотелијерство у фитнесу? Шта желе ваши гости?” О  профитабилност рада фитнес центра говорио је Игор Мирић, дугогодишњи хотелски фитнес менаџер и власник фитнес центара. Након завршеног форума гости из хотелског сектора посетили су сајам и упознали се са новитетима које фитнес бранша нуди.