РИМИНИ ВЕЛНЕС

immagineok_8x5

РИМИНИ ВЕЛНЕС

РИМИНИ ВЕЛНЕСПОСЕТА САЈМУ И РИВИЈЕРИ У РИМИНИЈУ!

Савез за рекреацију и фитнес Србије и ове године организује посету сајму RiminiWellness који ће бити одржан од 30.05. до 02. 06. 2023. у Риминију, Италија.

Аранжман обухвата:

–          Превоз аутобусима високе категорије

Превоз на релацији Београд-Римини-Београд. Као посебну погодност нудимо и бесплатан трансфер аутобусом на релацији хотел-сајам-хотел током боравка у Риминију.

–          Смештај

Ноћење са доручком по бенефицираним ценама у Хотелу Monica у Риминију. Понуда укључује 2 ноћења са доручком (петак 31.05. и субота 02.06.).

–          Бесплатне улазнице

У духу дугогодишње одличне сарадње са RiminiWellness сајмом и агенцијом MŽ consulting&fairs, СРФС је обезбедио бесплатне улазнице за RiminiWellness. Како бисте добили своје улазнице, пажљиво прочитајте упутство на крају мејла и кораке које је неопходно да реализујете.

–           Излет у Сан Марино

–          И наравно журка и одлично дружење

И ове године чека нас сјајна забава, добар провод и нова изненађења за које је задужен тим за анимацију СРФС!

ЦЕНА АРАНЖМАНА:  26.900 РСД.

****Молимо Вас да, уколико сте заинтересовани за посету сајму у овом аранжману и под овим условима, ваше пријаве (са именима и презименима и бројевима пасоша) пошаљете на мејл office@srfs.org.rs до 20.05.2024. како би се све организационе активности спровеле благовремено. БРОЈ МЕСТА ЈЕ ОГРАНИЧЕН!

За пријаве и уплате до 25. марта цена аранжмана износи 22.900 РСД

УПУТСТВО ЗА ДОБИЈАЊЕ БЕСПЛАТНИХ КАРАТА

  1. Регистрација на линку:

https://unb.riminiwellness.com/ra-en/?utm_source=regional&utm_medium=regional&utm_campaign=Serbian+Association+for+Recreation+and+Fitness

Након регистрације добићете потврду и поруку да ће вам карта бити послата на маил.

ВАЖНО: Поље ВАТ нумбер оставите празно тј. не попуњавајте

Ово је пријава за 1 бесплатну карту!

Молимо Вас да у складу са упутством обавезно извршите пријаве за карте! Уколико то не учините, СРФС неће бити у могућности да гарантује за ваше карте.