RIMINI WELLNESS – ПОНОВО СЕ ДРУЖИМО!

Post_instagram_RW22_1080x1080px-150 dpi

RIMINI WELLNESS – ПОНОВО СЕ ДРУЖИМО!

Савез за рекреацију и фитнес Србије и ове године организује посету сајму RiminiWellness који ће се од 02. до 05. 06. 2022. одржати у Риминију, Италија.

Након две године које су нам свима реорганизовале животе, дошао је и жељно чекан моменат да наставимо са дугогодишњим феноменалним активностима као што је посета сајму у Риминију!

Аранжман обухвата:

–          Превоз аутобусима високе категорије

Превоз на релацији Београд-Римини-Београд. Као посебну погодност нудимо и бесплатан трансфер аутобусом на релацији хотел-сајам-хотел током боравка у Риминију.

–          Смештај

Ноћење са доручком по бенефицираним ценама у Хотелу “Моница” у Риминију https://www.hotelmonicarimini.it/en/ . Понуда укључује 2 ноћења са доручком (петак 03.06. и субота 04.06.). Доручак је високог квалитета и понуде који је унапређен у односу на претходне године.

–          Бесплатне улазнице

У духу дугогодишње одличне сарадње са RiminiWellness сајмом и агенцијом MŽ consulting&fairs, СРФС је обезбедио по две бесплатне улазнице за RiminiWellness. Како бисте добили своје улазнице, пажљиво прочитајте упутство на крају маил-а и кораке које је неопходно да реализујете.

–          И наравно журка и одлично дружење

И ове године чека нас организована журка, добар провод и нова изненађења за које је задужен тим за анимацију СРФС!

ЦЕНА АРАНЖМАНА:

ЗА УПЛАТЕ ДО 10. МАЈА ЦЕНА ЈЕ: 19.900 РСД.

ЗА УПЛАТЕ НАКОН 10. МАЈА ЦЕНА ЈЕ: 23.900 РСД.

****Молимо Вас да, уколико сте заинтересовани за посету сајму у овом аранжману и под овим условима, ваше пријаве (са именима и презименима и бројевима пасоша) пошаљете на мејл office@srfs.org.rs до 25.05.2022. како би се све организационе активности спровеле благовремено. БРОЈ МЕСТА ЈЕ ОГРАНИЧЕН!

УПУТСТВО ЗА ДОБИЈАЊЕ БЕСПЛАТНИХ КАРАТА

  1. Регистрација на линку:

https://unb.riminiwellness.com/ra-en/?utm_source=referral&utm_medium=banner&utm_campaign=Serbian+association+for+Recreation+and+Fitness

Након регистрације добићете потврду и поруку да ће вам карта бити послата на маил.

ВАЖНО: Поље VAT number оставите празно тј. не попуњавајте

Ово је пријава за 1 бесплатну карту!

  1. Да бисте добили 2 бесплатне карте, потребно је да на вашим друштвеним мрежама (Facebook или Instagram) поделите објаву о сајму. ВИЗУАЛ И ТЕКСТ шаљемо вам у прилогу! Schreenshot објаве као доказ да је објављено је потребно послати на мејл: alessandro@mz-consulting.org

Текст за објаву:

RiminiWellness, the biggest event in the world dedicated to fitness, well-being, sport, physical culture and healthy eating returns to the Rimini Expo Centre (Italy) on its traditional dates, from 2 to 5 June 2022.
After September’s Active edition, RiminiWellness will be back this year with its dual nature: one dedicated to professional operators, who will be able to discover and experience first-hand all the proposals of the sector’s main players, and one dedicated to all its enthusiasts.

To buy a ticket (discounted with the code R1ALP) and find out more à www.riminiwellness.com

Фото за објаву у сликама.

Молимо Вас да у складу са упутством обавезно извршите пријаве за карте и поделите пост! Уколико то не учините, СРФС неће бити у могућности да гарантује за ваше карте.