САЈАМ ЗА ЖЕНЕ – СВЕ ЗА ДАМЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

65965093

САЈАМ ЗА ЖЕНЕ – СВЕ ЗА ДАМЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

VIII Lady fair by Dove– сајам за жене испред shopping центра „Ушће“ одржан је од 8. до 9. септембра 2108 године. Посетиоци су током два сајамска дана имали прилику да уживају у веома богатом едукативно-забавном програму, креативним радионицама, кутку за улепшавање, концертима изненађења… Савез за рекреацију и фитнес Србије са клубовима члановима представио се на овој манифестацији посвећеној припадницама лепшег пола.
На штанду СРФС представљене су актуелне активности савеза са нагласком на Сајму фитнеса, велнесаи здравља – Белфис. Представници клубова чланова презентовали су на бини актуелне фитнес програме и то: Ана Димитријевић – Tonus pump, Фитнес клуб Тонус; Бојана Паљић – ТАГ, Миа фит; Небојша Самарџија – Зумба, фитнес клуб Центар ; Наташа Павловић – Body top mixAkademix fitness.
Сви који су посетили ову манифестацију уживали су у предавањима, вежбали са познатим инструкторима, пробали нека фина јела. Даме су имале прилику да се упознају и са најновијим трендовима у свету шминке, сазнају тајну италијанских лепотица, али и да чују доста тога о дијабетесу, мерењу притиска…
Велико интересовање владало је за Кутак за улепшавање где су посетиоци могли да се посаветују са стручним лицима из области неге сваке савремене жене.